Logotype of KSAB Golf
PGA Sweden SGA Golf
den 2 september 2014


 Dags att uppgradera bevattningen?

Efter en sommar som denna, vet ni säkert om er bevattningsanläggning fungerar som den ska. Här kommer september månads erbjudande till alla som ansvarar för bevattningen på klubben.

- 20% på Hydraspridare. 100% nöjda kunder.
- Håll vattnet i dammen fräscht med omrörare och fontäner.
- Dags att byta ut eller uppgradera din pumpstation?

Läs mer i nyhetsbrevet >>

Frågor om bevattning?
Anders Stålberg, anders@ksabgolf.se, 072-585 16 94
Jan Stavås, jan@ksabgolf.se, 070-522 25 18

/Annette

  Hydra M Perrot 

den 9 juli 2014


Sommaröppet på KSAB

Vi på KSAB Golf håller som vanligt öppet hela sommaren, men med lägre bemanning förstås. Tryckerier och målerier är stängda under juli, vilket gör att det mesta av specialtillverkning har lång leveranstid nu, men vi har hyllorna fulla med lagervaror. Våra öppettider är måndag-fredag 08.00-16.00 med stängt för lunch 12.00-12.30. Du når oss på 021-38 11 50 eller direkt@ksabgolf.se

Ha en skön sommar!                                   

Hälsningar alla på KSAB

  KSAB på väg till paintball

den 7 maj 2014


Vad sysslar vi med då?

Vi blir lite hemmablinda ibland och tror att alla känner apan (och apan, det är vi). Men visste ni t ex att vi byggt om svinstallar till hundagility och levererat bevattning till ryttarshower? Läs gärna i nyhetsbrevet om några av de projekt vi genomfört under våren. Kanske är det nåt som inspirerar? Kanske är det nåt vi kan göra för dig?

Bli gärna vår 195e >>


                                      /Annette
Falsterbo bevattning

den 30 mars 2014


 
Nu börjar bevattningssäsongen. Välkommen Jocke!

Lagom till bevattningssäsongens start välkomnar vi Jocke Edlund till KSABs bevattningsservice.  Många av er känner honom redan, då han funnits i bevattningsbranschens golfsektion länge. Nu blir han en i gänget hos oss och ni når honom på telefon 070-248 23 99 eller jocke@ksabgolf.se.

Läs mer om KSABs bevattningsservice i nyhetsbrevet, och om månadens erbjudande >>
Jocke Edlund KSAB

den 7 mars 2014

 

 Tryckta rangebollar på ingång - ett säkert vårtecken

Här på KSAB är vi kanske lite "arbetsskadade", jovisst. Men när första leveransen av tryckta rangebollar från Scanna lastas av på gården, då känns det att det snart är vår! På tisdag (12 mars) lossar vi den första containern, förhoppningsvis i vackert väder.

Har du missat att beställa tryckta bollar? Det är det fler som har. Vi tar därför hem en mindre leverans på pall, som beräknas komma till Sverige första veckan i juni. Sista dag för beställning den 14 mars.

                                 /Annette

  bollarna lastas av